LANSERING AV BOKA «KYNNEHUSET»

Ingeniørfruens-julegave-til-kjæresten-i-gråpapir-med-stempeltrykk[1]PÅ BIBLIOTEKET I EIKEN TORSDAG 10. DESEMBER FRÅ KL. 17.00-19.00

Denne boka, også kalla «Vestegdske folkeminne» blei gitt ut i 1925, og er spesielt aktuell for Eiken og kanskje Fjotland, då ho omhandlar artige historier, skikkar og tradisjonar herifrå.  Dette har blitt ei praktbok med veldig fine bilete og illustrasjonar, og prisen er kr. 400,-.
Ein flott julepresang!

Kvinesdal historielag har, ved støtte av m.a. Eiken sogelag, trykt oppatt boka, som nå altså er å få kjøpt denne kvelden, og elles ved å kontakta sogelaget.

I tillegg blir det salg av: Gards- og ættesogebøkene for Eiken «Eikjen»-heftet for 2015

Det blir servering av småkaker og kaffi.

Biblioteket blir også åpent og det er muligheter å få lånt bøker ol. fram til kl. 19.00 denne kvelden.
VELKOMMEN!
Eiken sogelag i samarbeid med biblioteket

Dette innlegget ble publisert i Aktuelt, Faglitteratur. Bokmerk permalenken.