«GUDMOREN» AV HANNE KRISTIN RHODE

97882489187831Dette er tredje bok om etterforsker Wilma Lind.

Forlagets omtale:
«Wilma Lind står overfor en ny, intrikat sak da uteliggeren Bønna blir funnet skutt midt i folkehavet i Spikersuppa på nyttårsaften. Mange mennesker var ute, men ingen er ut til å observert noe mistenkelig.    Snart dukker det opp enda en sak; en hardt trafikkskadet trebarnsmor blir operert på Hovedstadssykehuset. Neste morgen er hun forsvunnet fra postoperativ avdeling, og blir senere funnet død med et arr over brystet. En nyoperert tolv år gammel jente forsvinner fra samme sykehus, og politiet står overfor et kappløp mot klokka for å redde livet hennes.    Aldri før har Wilma Lind blitt ført inn i en så uhyggelig verden der ondskapen overgår hennes verste anelser».

I denne boken er det ikke så mange intriger på politihuset, krimgåten er bra med en litt overrasket slutt. Dette er en lettlest bok, det går litt fort i svingene, men den er vel verdt å lese.

Dette innlegget ble publisert i Aktuelt, Anbefalinger, Krim. Bokmerk permalenken.