«Kistemakeren» av Frode Granhus

Frode Granhus. «Kistemakeren» er den fjerde boken i hans krimserie fra Lofoten.  Spennende, spesielt gøy å lese når man er litt kjent i Lofoten, men kanskje ikke så troverdig historie.

En gutt finner et ødelagt videokamera i fjæra, og videokassetten som sitter i viser en ung pike innesperret i en kiste. Det er ikke mer enn to år siden en pike på stedet hevdet at hun hadde blitt bortført og holdt fanget i nettopp en kiste, men få trodde på henne.  Rino, bestemmer seg for å ta tak i saken, og han oppdager at det kan være flere ofre. På samme tid finner to fjellklatrere liket av en tysk lege frosset ned i blodstenkt is.

Vi forstår at de to sakene skal vise seg å ha mørke forbindelseslinjer, og til slutt blir det personlig for Rino.

Dette innlegget ble publisert i Aktuelt, Anbefalinger, Krim. Bokmerk permalenken.