«Sov du vesle spire» av Cilla & Rolf Børlind

Fra bakpå boken:
En natt snubler den hjemløse Muriel over en gråtende jente på gaten. Jenta heter Folami og er flyktning fra Nigeria. Muriel får låne et sommerhus i skogen av en venn og tar med seg Folami dit. Men en ettermiddag blir Folami angrepet av en mann i området og Muriel tør ikke være igjen alene med jenta. De kontakter Tom Stilton for hjelp.
Tom arbeider nå for Mette Olsäter, kriminalførstebetjent på Rikskrim. Sammen med Olivia Rönning etterforsker de drapet på en tenåringsgutt som ble funnet nedgravd i Småland, med avskåret hals. Etterforskningen får forgreininger til kloakken i Bucuresti.

«Sov du vesle spire» er den fjerde boken i serien om Tom Stilton og Olivia Rønning. De tre første bøkene var gode og denne skuffer ikke. Har du enda ikke lest den har du noe å se fram til. 

Dette innlegget ble publisert i Aktuelt, Anbefalinger, Krim. Bokmerk permalenken.