TUTOMATEN – Forestilling i Åseral og Audnedal 29. september

Flerbrukshallen på Konsmo kl. 9.30
Åseral folkebibliotek kl. 13.15
 
Tutomaten er historien om kompisene Reven og Grisungen. De har hørt om en maskin som sier tut tut hvis man putter inn ei tomflaske. En sånn maskin vil de også bygge, men den skal være til fulle flasker som de kan drikke opp etterpå. I tillegg til brus vil de også ha andre søtsaker. De lager derfor både sjokoladeskuff, tyggisklaff og kakefat på Tutomaten. Så er det bare å vente…….I historien møter vi også Dåsemiklene, Kråka, Kua og Fjompenissen Papp, og alle har en klar formening om denne oppfinnelsen.
Tutomaten er en herlig fortelling om vennskap, oppfinnsomhet og ukuelig optimisme.
 
En forestilling for barn i alderen 3-9 år. Basert på bøkene av Bjørn E. Rørvik.
 
 
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.