MINDFULNESS: OM Å STÅ I DET SOM ER VANSKELIG!

Helene Knutsen vil holde et minikurs i Biblioteket på Kollemo onsdag 25. september fra kl. 19.00-20.30.

De fleste av oss bruker mye tid på å forsøke å rømme fra, eller skyve vekk, det som oppleves som ubehagelig og vanskelig i livene våre. På sikt vil denne flukten fra de vonde følelsene koste oss mer tid, energi og livskvalitet enn det vil koste oss å våge å stå i det som er vanskelig når det først dukker opp. Med mindfulness som filosofi og verktøy trener vi oss på å stå i det som oppleves som vanskelig gjennom å våge å være bevisst tilstede i møtet med utfordringer, og å møte livet slik det er. Slik bygger vi vår emosjonelle motstandskraft og evne til å skape mer bærekraftige liv.

VELKOMMEN!

Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.