«VILJESTYRKE» AV DAG OTTO LAURITZEN

8248913457[1]«Dag Otto Lauritzen vet mer enn de fleste om hva viljestyrke er. Han var en dyktig politimann og fallskjermjeger i militæret da han ble utsatt for en alvorlig ulykke. Fire år senere blir han den første norske sykkelrytter som vinner en etappe i Tour de France. Vi har alle en barriere vi kunne tenke oss å bryte, eller et mål vi gjerne vil nå. I privatlivet, i jobben eller i fritiden. Det er snakk om å få ut det potensialet hver og en har og prestere enda bedre enn det man kanskje tror er mulig i utgangspunktet». «Vi trenger motivasjon og mot for å ta det første skrittet og kaste oss uti det, og viljestyrke for å gjennomføre og virkelig nå de målene vi setter oss; kanskje til og med se en drøm gå i oppfyllelse. Det må både fysisk og mental trening til. Og vi må være forberedt på å forsake noe, og på å takle nedturer som kan komme. Det er det denne boka handler om».

I boka røper han sin oppskrift på suksess:

HARDT ARBEID, HARDT ARBEID OG HARDT ARBEID.

I tillegg sier han at vi alle må lytte til kroppens signaler.

Sitat fra boka:

«Du må finne en balanse mellom jobb, familie, trening og annen fritid. Det gavner ingen dersom du går med dårlig samvittighet hele tiden. Bli venn med deg selv!»

Dette er vel noe mange av oss bør tenke på.

Bra bok, vel verdt å lese.

Dette innlegget ble publisert i Anbefalinger, Faglitteratur. Bokmerk permalenken.